Du är här: Hem >

Jobba hos oss

Publicerad:

I våra uppdrag försöker vi hela tiden se till nyttan, både för våra kunder och deras kunder. Inspireras du av att hitta nya möjligheter som ökar både affärsnyttan och användarnyttan? Är frihet under ansvar viktigt för dig? I så fall är du hjärtligt välkommen att skicka en intresseanmälan med CV och arbetsprover till oss!

Mårten Boman. Foto.

Är du den vi söker? Ring!

Mårten Boman 070-848 58 00 [email protected]

Att jobba på KAN

På KAN är stämningen, samarbetet och humorn lika viktig som de lösningar vi levererar till våra kunder. De är nämligen beroende av varandra. Hos oss kommer alltid trivseln på jobbet och den personliga utvecklingen först, eftersom trygghet och glädje på arbetsplatsen är en förutsättning för att göra ett bra jobb. När vi startade KAN 2005 bestämde vi därför att jobbet ska anpassas efter livet, inte tvärtom.

På KAN tittar vi redan idag på morgondagens digitala ekosystem för att framtidssäkra våra lösningar. Vi välkomnar därför alltid kreativa medarbetare med nya idéer. Hos oss finns det utrymme att pröva sig fram – kanske är detta ett av skälen till att de som jobbar hos oss ofta blir kvar, i en bransch där rörligheten annars är hög. Vi har en platt organisation där du får utvecklas genom ett ökat ansvar, mer kunskap och större uppdrag.

Självklart har vi kollektivavtal – en trygghet för både dig som jobbar här och för Winston som arbetsgivare. Läs mer om kollektivavtal.

Inspireras du av att bli en i gänget och bidra till att hitta nya möjligheter som ökar både affärsnyttan och användarnyttan? Är teamwork och frihet under ansvar viktigt för dig? I så fall är du hjärtligt välkommen att skicka en intresseanmälan med CV och arbetsprover till oss!

Livet på Winston enligt Instagram