Du är här: Hem > Uppdrag >

Läraren.se vinner fint pris!

Publicerad:

Läraren.se vann Publishingpriset 2020 i kategorin Webbtidningar och webbskrifter.

Vi på Winston har – tillsammans med Lärarförbundet som beställare, Make Your Mark som innehållsspecialister och Söderhavet som designbyrå – utvecklat och lanserat den prisbelönta siten läraren.se. Ett fantastiskt samarbete som nu belönas.

Juryns motivering löd ”För en inbjudande och enkel sajt med väldisponerade artikelsidor och journalistiska texter” och i betygskriteriet Användbarhet fick siten högsta betyg.

Vi har jobbat med Lärarförbundet sedan 2018 och har för dem utvecklat ett flertal digitala tjänster och verktyg. Läraren.se är den första större publika webb som vi gör tillsammans och därför särskilt kul att den uppmärksammas. Vi ser priset som en fin bekräftelse på något som vi eftersträvar varje dag, nämligen att vi gör bra, användbara och uppskattade saker.

Läs mer om projektet.

Om Publishingpriset

Publishingpriset är en kommunikationstävling för film, print och webb. Varje år bedömer en jury olika bidrag inom flertalet kategorier, där Webbtidningar är en av 10 kategorier i webbavdelningen. Läs mer om årets vinnare på Publishingprisets webbplats.